Wat is er in de omgeving van Ramada By Wyndham Resort allemaal te doen?

De omgeving van Hotel Ramada Resort Lara kun je vooral omschrijven als rustig en vriendelijk. Aan de andere kant van de straat ligt het hotel van dezelfde eigenaar genaamd Hotel Lara Family Club. Tijdens je verblijf mag je hier ook gratis gebruik maken van de faciliteiten en voorzieningen van dit hotel.

Het vliegveld van Antalya ligt op 15 minuten rijden van Ramada Resort Lara en het centrum van Antalya ligt op ongeveer 20 minuten rijden. Het privé strand van Ramada Resort Lara ligt op slechts een paar minuten lopen en hier vertrekt elk uur meerdere keren een bus naar toe.

In de directe omgeving van Ramada Resort Lara bevindt zich een klein straatje met enkele souvenirwinkeltjes. Verder vind je er veel grote hotels zoals Delphin Imperial en Royal Seginus. In Lara zelf zijn helaas weinig goede restaurants en bars, dit komt omdat de meeste hotels hier al van voorzien zijn.

Weergave 1-

12

van 4 resultaten

Het centrum van de gezellige stad antalya Antalya excursies
Excursies

In de buurt van Hotel Ramada Resort Lara zijn veel leuke activiteiten en excursies te boeken. Denk bijvoorbeeld aan een boottocht naar de Düden Watervallen of bezoek het historische Hiërapolis. Om het overzichtelijk en gemakkelijk te maken hebben wij een overzicht gemaakt met de populairste excursies in de buurt van Hotel Ramada Resort Lara:

» Ticket + boottour watervallen Düden
» Excursie Hiërapolis + Pummakele

Het nieuwe centrum van de stad Antalya in Turkije Nieuw Antalya
Nieuw Antalya

Naast een oud gedeelte is er ook een nieuwe gedeelte met veel moderne restaurants en bars. In het nieuwe gedeelte van Antalya kun je in tegenstelling tot Lara heerlijk een kop koffie drinken op een modern terras. Ook kun je er fantastisch shoppen met de vele kledingwinkels. De kleding winkels verkopen voornamelijk A en B Merken en dus absoluut geen neppe merkkleding in dit gedeelte van Antalya.

Voor feestgangers is Antalya ook de place to be! Met talloze trendy bars en moderne clubs kan je hier fantastisch uitgaan. Een taxi is erg goedkoop en dus kun je voor een klein bedrag zo weer terug naar Ramada Resort Lara.

Antalya
Antalya

Op slechts 20 minuten rijden van Ramada Resort Lara ligt het bruisende Antalya. Jaarlijks bezoeken miljoenen toeristen deze stad en dat komt voornamelijk door de veelzijdigheid van Antalya. Het centrum van de stad is ingedeeld in een nieuw en oud centrum. Het oude centrum met als trekpleister de wijk Kaleici is één van de hoogtepunten.

In deze wijk vind je historische gebouwen en monumenten zoals de Seltsjoek Karatay Moskee. Deze voormalige tempel is honderden jaren geleden omgebouwd tot moskee. Het meeste van de tempel is bewaard gebleven en dat is schitterend om eens te zien. Daarnaast is het ook leuk om simpelweg door de kronkelende straatjes van Kaleici te lopen en de Turkse cultuur te proeven.

Ramada Resort aan het strand, met een pier waar je drankjes kunt drinken Lara
Directe Omgeving (Lara)

Zoals we hierboven als omschreven is er in de directe omgeving van het hotel niet heel erg veel te doen. Eigenlijk het meest toeristische aan Lara zijn de hotels en daarna de shopping malls. In de shopping malls kun je allerlei soorten neppe merkkleding en leuke souvenirtjes kopen. De Kundu Bazaar is de meest populaire en bekende shopping mall van Lara.

Bij de neppe merkkleding merken moet je vooral denken aan Nike, Adidas, Puma, maar ook bijvoorbeeld exclusieve merken zoals Gucci, Louis Vuitton etc. In de shopping malls kun je deze neppe merkkleding voor een schijntje meenemen en dat is dan ook de reden dat hier veel toeristen naar toe gaan.